2009 m. spalio 17 d., šeštadienis

Pildyk.lt pristato - NAKTYNĖS

Esi vienas iš Tų, kurie pastoviai sako, kad neturiu ka veikti, viskas nusibodę? Neturiu kaip praleisti penktadienio vakaro and so on... ? O gal paprasčiausiai mėgsti nuotykius? Pildyk pristato pašėlusį orientacinį žaidimą "NAKTYNĖS".

"Pasitelkę internetą ir mobilųjį ryšį, skvarbų protą ir jaunatvišką energiją, tu ir tavo komanda įprastą, jau atsibodusią aplinką pamatys kitaip – kaip neišsenkamą nuotykių šaltinį. Lakstymas miegančio miesto gatvėmis, apleistų dvarų, rūsių ar bombų slėptuvių tyrinėjimas žibintuvėlių šviesoje ieškant bent menkiausių užuominų – tai tik dalis viso džiaugsmo, kurį suteiks „Naktynės“. Siūlome tau ir tavo draugams istoriją, kuri paremta tikrais faktais – XIX a. pradžios studentų slaptųjų draugijų, persekiotų carinės Rusijos valdžios, likimu. Narpliodami užduotis, tu ir tavo komanda susidursite su istorinėmis asmenybėmis ir jų palikimu, tyrinėsite žymias Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Klaipėdos vietas, aiškinsitės dokumentus ir literatūros kūrinius, kuriuose yra užuominų apie tų metų įvykius."

Žaidimas vyksta keturiuose Lietuvos miestuose - Šiauliuose, Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje. Jame gali dalyvauti visi aukštųjų universitetinių ir neuniversitetinių mokyklų studentai, turintys galiojantį studento pažymėjimą. Žaidimo metu Tau reikia suburti 5 - 10 žmonių komandą. Visi dalyviai bus apsiginklavę mobiliojo ryšio telefonais, kompiuteriu su internetu ir turės išnarplioti užduotį, paremtą viena istorija susijusia su studentų judėjimu - filaretais.
Kaip žada PILDYK, šios varžybos bus pilnos nuotykių ir emocijų bei veiksmo. Komandos važinės po naktinį miestą, spręs užduotis, rinks taškus ir bandys būti pirmos. Žaidimas prasidės 19h vakare ir truks iki 5h ryto, o gal ir ilgiau.
Laimėtojai džiaugsis vertingais prizais - NOKIA 3720 classic, žibintuvėliais, striukėmis ir PILDYK papildymais.
Daugiau informacijos,taisykles, patarimus ir visą kitą naudingą informaciją rasite adresu www.naktynes.pildyk.lt.

Siūlau sudalyvauti ;) Mes jau renkame komanda ir su nekantrumu laukiame. Manau, naktį praleisime tikrai nepamirštamai. Susitiksime NAKTINĖSE!;)

2 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Sveika. Gal dar trūksta narių komandoj? Per vėlai susizgribau su deadline'ais, tai dabar iki 3 žmogelių nori įsipaišyt į kokią komandą. Mano e-mail'as rchoir@gmail.com Priimtum?

2009 m. spalio 27 d. 02:58
Illusion rašė...

Laba ;] As kalbejau apie Kauno naktynes, kurios jau ivyko praejusio penktadienio nakti :) Vilniuje noreciau dalyvauti, bet deja tik viena karta galima, taip kad neturesiu kaip padeti :( Bet jei tik atsiras galimybe, butinai dalyvaukit, bus tikrai smagu! ;)

2009 m. spalio 28 d. 14:47
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB