2009 m. spalio 28 d., trečiadienis

Ką veikti Kaune per Helouvyną?

Pamažu ir Lietuvoje įsibėgėja dar gana vakarietiškos šventės šventimas. Helouvynas. Šventė turbūt labiau skirta jaunimui. Tačiau ką jos metu veikti, kur eiti? Apžvelgiau keletą įdomesnių renginukų laikinojoje sostinėje ;)

  • Jau šiandien, spalio 29 dieną gali lėkti į klubą "Combo" ir jame sudalyvauti "Halloween goes Red Hot Chilli Peppers" partyje. Jo metu bodyART'as, garsi muzika ir kitos pramogos. Įėjimas 20lt.

  • Jau klasika tapęs klubas "EXIT" ir vėl organizuoja "Massive Helouween" party. Prie pulto garsioji reivo žvaigždė iš Didžiosios Britanijos. Vidun įleidžiama tik persirengus ir/arba išsidažius, taigi būkite kuo norite - raganomis, vampyrais, angelais, seselėmis... Šeštadienio naktį EXIT'e bus karšta. Dūksime iki paryčių. Įėjimas 40lt. EXIT armija - 19lt. Pradžia 22h.

  • Jei norite šią šventę atšvesti netaip trankiai, galite apsilankyti jaukiame bare "Baras 91". "Helouween party" vyks spalio 31d. 19:00. Baras randasi Islandijos pl. 91. Helouvyno progą viskas bus dekoruota laaaaaaabai šiurpiomis dekoracijomis, stengiantis sukurti kuo siaubiškesnę nuotaiką. Programoje: DJ Antanas Gustaitis, Linksmieji moliūgai, geriausios kaukės rinkimai, iškilminga apdovanojimų ceremonija, linksmybės. Įėjimas 10lt. Bilietus įsigyti galite prie baro!



  • "Bloody friday" dar vienas variantas, kur galima švęsti Helouvyną. Deja, tai vyks ne Kaune, o už Kauno ribų, tačiau tai ne problema, kadangi bus autobusas, kuris Jus nuveš ir parveš. Beja, pirmiesiems 40-čiai asmenų rezervavusiems bilietus į renginį, šį kelionė visiškai nieko nekainuos. Renginio metų Jums gros tokie DJ, kaip D.Dzouns, DJ Team, DJ Robotukai ir daugybė kitų. Kraują kaitins go-go šokėjos. Kaina 30lt. Daugiau informacijos čia.

Per Helouvyną mane sutiksite EXIT'e. Neveltui metai po metų kylą posakis - per Helouvyną visi keliai veda į EXIT'a :)

0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB