2009 m. spalio 7 d., trečiadienis

FRING - new brand ?


Na va, visai netikėtai atradau, manau naująjį būsimą brand'ą (kaip Twitter, Facebook ar MySpace), kuris vadinasi FRING. Kokias naujoves ir paslaugas jis siūlo? Kaip teigiama reklaminiame filmuke, su draugais būdamas prie kompiuterio bendrauji per Facebook, Twitter, Skype ir pan. , tačiau ką daryti jei būdamas paplūdimyje, kine ar kur kitur vistiek nori būti online ir bendrauti su draugais? Jei tavo telefonas palaiko, gali naudoti Wi-fi, tačiau dažniausiai Tau teks už tai mokėti ir vargu ar paplūdimyje jį rasi.
Išeitis yra - naudoti FRING? Kas tai? Tai mobilaus interneto paslauga. Jos dėka, galėsi klausytis muzikos iš Last.fm, bendrauti su draugais per Skype®, MSN Messenger®, Google Talk™, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo!™ ir AIM®. Ne paslaptis, kad kiekvienas telefoną nešiojasi visur ir visada su savimi, taigi, šį programa būtent tam ir skirta. Ją galima parsisiusti per sms, Wap ar kompiuterį, instaliuoti ir pradėti naudotis. Kiekvieną kartą prisijungus Buddy List'e matysi prisijungusius draugus, taigi bet kada galėsi patikrinti, kas įsikėlė naują nuotrauką į Facebook'ą, parašė naują įrašą Twitter'yje ar tiesiog nori su tavimi paplepėti per Skype. Naudojant FRING galima gauti ir siūsti įvairius failus, na ir manau svarbiausias dalykas yra tai, kad jis yra visiškai nemokamas ir viso paslaugos teikiamos nemokamai!

Paslauga, tinkanti šiuolaikiniam gyvenimo ritmui - visur ir visada būti pasiekiamam ir žinoti naujausias naujienas. Viskas, ko Tau reikia - turėti mobilujį telefoną, su bet kokia iš šių interneto prieigų (3G, WiFi, Edge, GPRS, Wimax). Daugiau www.fring.com.



0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB