2009 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Maiklas Džeksonas. Pabaiga || Michael Jackson's. This Is It

Maiklo Džeksono gerbėjai turėtų suskubti, jei nori spėti pažiūrėti filmą apie šį pop karalių, nes jo premjera buvo vakar ir jis bus rodomas tik dvi savaites. Aš tika po kino seanso, taigi pabandysiu pasidalinti įspūdžiais:)
Ar verta žiūrėti? Taip, jei patinka Džeksono kūryba ar bent kiek jam prijauti. Ne - jei niekada neklausei jo muzikos ir apskritai nelabai žinai kas jis toks.
Apie filmą. Filmas dokumentinis - muzikinis kūrinys, sulipdytas iš scenų, nufilmuotų besiruošiant pasauliniam 50-ajam turui. Užkulisiai. Daugybė varginančių treniruočių. Choreografijos dailinimas, muzikos, apšvietimo derinimas. Viskas parodoma, nes iš tos gražiosios pusės, kurią mato žiūrovai koncertų metu. Viskas parodoma atvirkščiai - kiek reikia pastangų norint, kad visą tai išvystų žiūrovai. 3 mėnesiai alinančių treniruočių.Filme išvysite visai kitą pop karaliaus veidą - nuoširdų, idealistą, reiklų sau ir kitiems. Puoselėjantį svajonę išsaugoti gamtą ir tikintį, kad meilė amžina ir viską nugalės. Šis filmas, tai koncertas, kuris taip ir neišvydo dienos šviesos. Cherografų, šokėjų komentarai ir mintys apie Džeksoną. Taigi, jei nuspresite eiti į šį filmą išvysite puikų koncertą su populiariausiais kūriniais.
Įspūdžiai. Salė buvo sausakimša. Po filmo mačiau ne vieną žmogų, kuris braukė ašaras...

Filmą galite pažiūrėti visuose Forum Cinema kino teatruose. Pats filmo aprašymas, kurį pateikiamas Forum Cinema svetainėje:

"
Jo muzika rado atsaką milijonų širdyse, jo svajonės įkvėpė visą pasaulį. Jis dar turėjo svajonių, kuriomis norėjo pasidalinti su visais ir kiekvienu.

Maiklas Džeksonas neabejotinai tapo viena svarbiausių XX, o taip pat ir XXI a. muzikos ikonų. Muzikinę karjerą jis pradėjo dar būdamas vaikas tėvo sukurtoje grupėje „The Jackson Five" drauge su broliais. Užaugęs Maiklas pradėjo solinę karjerą ir žaibiškai sušvito pop muzikos padangėje. Talentingas atlikėjas vieną po kito kepė vis populiaresnes dainas ir nepaisant nesklandumų asmeniniame gyvenime bei problemų su žiniasklaida jo dainos atrasdavo vietą kiekvieno širdyje, o paminėjus skambų Pop Karaliaus titulą visiems būdavo aišku, jog kalbama apie jį - Maiklą Džeksoną.

Filme „Maiklas Džeksonas. Pabaiga" nepaprastai talentingo atlikėjo gerbėjai ir muzikos mylėtojai išvys dar niekur nepublikuotus pasiruošimo koncertiniam turui „This is it" kadrus. Koncertinis turas turėjo prasidėti 2009-ųjų metų vasarą Londono „O2" arenoje koncertu, į kurį buvo parduoti visi išankstiniai bilietai. Tai turėjo būti 50-asis Maiklo Džeksono koncertinis turas. Nuo balandžio iki birželio Maiklo Džeksono repeticijų užkulisiuose sukiojosi operatorius. Juostoje buvo užfiksuotos daugiau nei šimtas juodo darbo, repeticijų, klaidų ir atradimų valandų. Žiūrovai turės galimybę pamatyti dainininką kitoje šviesoje - tokį, kokio dar niekada nematė. Dokumentinė juosta atskleis ne tik muzikinius Maiklo Džeksono gebėjimus, bet ir jo kaip renginių režisieriaus, scenografo, šokėjo ir daugelį kitų gabumų, kurių dėka jis kūrė ir tobulino koncertinę „This is it" programą.

Pažvelkite į žvaigždės gyvenimą iš užkulisių, pajuskite prakaito, kurį ji išlieja scenoje, kvapą, patirkite nepaprastą muzikos stebuklą. Pagerbkite nepaprastą talentą, padovanojusį jums neįkainojamą muzikinį turtą."

Oficialus filmo traileris.



PS. Google vaizdų paieškoje įvedus Michael Jackson vardo užklausą pateikiama (vien vaizdų) 71600000 galimų variantų.

0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB