2009 m. birželio 2 d., antradienis

Pasižadėjimai 2009-iesiems - įvertinimas

Sausio pradžioje pasirašiau sau pasižadėjimus, ką noriu nuveikti per šiuos metus. Pusę metų praėjo, puse kelio, taigi, padarykime pasižadėjimų inventorizaciją.

  1. Įsimylėti (!). Pakolkas vis dar nieko neįsimylėjau ir nematau ką galėčiau įsimylėti. Ną vieną matau, tik kažkodėl kaip kad būna kiaulystės dėsnis, tu jam dažniausiai būni neidomi ;D
  2. Būti meilesnei artimiems žmonėms ir dažniau šypsotis. Stengiuosi... tikrai stengiuosi.. kartais nelaba pavyksta, bet stengiuosi :)
  3. Išstudijuoti photoshop'ą iki galo (ar bent maximaliai kiek įmanoma). Tiesa pasakius su photoshopu apsileidau šiek tiek.. shame on me, bet pasistengsiu po egzaminų, kai laiko daugiau bus, pasitaisyti :)
  4. Reguliariai sportuoti sporto klube ir sąžiningai atlikti visą treniruočių programą. Emm.. apsileidau :|
  5. Baigti skaityti tas knygas, kurias pradėjau. Vat su knygomis geresni reikalai ,tikrai pradėjau daugiau skaityti :)
  6. Numesti 7kg. Per žiema atgal 2kg priaugau :|||
  7. Atprasti vakarais ir naktimis valgyti saldumynus. Kartais nevalgau, o kartais būna tikri rijadieniai :D
  8. Išsigydyti internetinių pažinčių ligą. :) Daugmaž ;D
  9. Daugiau bendrauti su Evelina. Stengiamės kiek galim :)
  10. Vasara nuvažiuoti į JAV. Deja, į JAV nevažiuoju, nes krizė, brangu, nieks kartu nenori ;/ BET.. važiuoju į Graikiją, Halkidiki pusiasalį, Neos Marmaras kurortą :) Tikiu, kad bus smagu.
  11. Nusipirkti naują automobilį (keičiam legendinę laguną :))). Vat vasario mėnesį ir pakeičiau :) Į Suzuki SX4.
  12. Rudenį susirasti darbą. Na.. dar pakolkas ne ruduo :)
  13. Pavasario semestrą baigti taip pat gerai kaip ir šį rudens. Na su tokiu intelektikos dėstytoju, tai nelabai kaip čia su tais gerais rezultatais bus...;/
  14. Suskambėjus žadintuvui ryte iškarto keltis, o ne dar 20 kartų spausti "snausti". Ojj.. šito niekada nebus.. miegas šventas dalykas ;]]
  15. Susitvarkyti visas nuotraukas esančias kompiuteryje ir jas surašyti į DVD (nelaimės atveju gaila tike nuotraukų būtų prarasti). Tiesa pasakius pusę nuotraukų susirašiau ir vėl aptingau..
Na va, išvados tokios, kad dar turiu pusę metų vykdyti tai ką užsibrėžiau. Kai kas juda į priekį, kai kas ne.. bet tam žmonės ir kelia tikslus, kad turėtu ko siekti :)

1 komentarai (-ų):

Sepulture rašė...

vietoj isimyleti geriau pasimyleti :DDDD

2009 m. birželio 3 d. 05:29
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB