2009 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Pastebėjimai #1

  • Trečia dieną iš eilės su Tele2 ryšiu kažkas darosi. Neišsisiunčia žinutės. Ne tik PILDYK, su abonentu tas pats. Visą dieną negauni jokios žinutės, o va kas kažkiek valandų vis ateina sms'ų bomba, per dieną visi susikaupę. Paskambinau į informaciją, sakė techninės problemos.. iki savaitgalio galo turėtų sutvarkyti..
  • Šiais metais Kauno dienos nieko įspūdingo.. bent jau pirmoji diena. Miestas apmiręs, jokios šventinės nuotaikos. Aišku oras galėtų būti šiltesnis. Šiandien gal bus įdomiau, gros A. Mamantovas, tai gal pajudės žmonės.
  • Vakar per tas pačias Kauno dienas sužinojau, kad Kauno daina yra "Žemyn upe" ;D
  • Kai artėja sesija, nori nenori pamažu reikia pradėti mokintis. Dažniausia dar prieš sesija, pora savaičių prieš būna labai įtemptos, nes per jas atsiskaitinėji visus likusius laboratorinius, kuriuos vis nukelinėji iki paskutinės dienos ir visus kitus darbus. Taigi, tokiu metu dažniausiai būna taip, kad : Miegi tada, kai papuola; Neatsimeni ką reiškia turėti laisvo laiko ir bimbinėti iš kampo į kampą; Į kambarį nebegalima įžengti. Tiek daiktų... ir tiek daug jų visų išmėtytų pakampiuose; Rytas prasideda su Red buliaus skardine; Naktis maišosi su diena, diena su naktim; Žiovavimas ištisą dieną tapo įprastas; Japoniško siaurumo akys taip pat; Kartais atrodo, kad besimokant pradeda čiuožt stogas; Užmiršai normalaus maisto skonį.. šokoladukai valdo; Močiutė jau pamiršo kaip anūkas jos atrodo.. vis neaplankai;
  • Sako krizė, mažėja pirkimai. Žmonės pradeda mažiau vartoti. Tačiau.. praitą savaitę su tėčiu nuvažiavom į "PC Mega" Senukus pirkti žoliapjovės. Vakare nuo 19h visam skyriuje likęs vienas konsultantas. Laukėm gerą valandą, kol atėjo mūsų eilė. Apie 5 klientai, kurie Senukuose būtų išleidę nemažą pinigų sumą, neapsikentė laukimo ir išėjo. Vakar "PC SAVAS" RIMI buvo tas pats. Laukiau nusipirkti kepsnių. Nuo 17h prie 5 kasų (mišrainių, mėsos, keptų patiekalų ir kt.) skyrių likusi viena padavėja. Eilė apie 15 žmonių, visi suirzę, ji nieko nespėja. Pusė taip pat nuėjo nesulaukę savo eilės. Pasirodo prekybos centrai taupo savo sąskaita. Praranda daugiau pinigų, nei būtų uždirbę. Vietoj to, kad paliktų keletą konsultantų, jie visam skyriuje palieka tik vieną, kuris net norint nespėja visų aptarnauti. Taip klientai išeina ir važiuoja kitur, kur galėtų išleisti savo pinigus.

0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB