2011 m. kovo 8 d., antradienis

Gero nusiteikimo dozė

Labiausiai  laukiu antradienio ryto. Nes tada anksti prabudusi skubu parsisiųsti vieną mėgstamiausių serialų "Gossip girl". Kol pasidarau arbatą ir vaisių lėkštę, filmas jau paruoštas. 

BET šį filmą žiūriu, ne todėl, kad esu didelė muilo operų gerbėja. Intrigos aišku įtraukia, bet tai nėra number one dalykas šiame seriale. 

Visų pirma, tai filmo aktorių aksesuarai. Tiesa pasakius negaliu normaliai žiūrėti filmo, nes pastoviai tenka stabdyti ir daryti printscreeną, nes visi aksesuarai, kaklo papuošalai, apyrankės, auskarai yra tokie nerealūs. Neišsenkantis inspiration šaltinis. Kartais net stebiuosi, kaip puikiai nesuderinami dalykai gali būti suderinti. O jei kalbėsime apie herojų kaklo papuošalus - tai man tarsi biblija.

Antra - pažiūrėjusi šį filmą užsikrėčiu labai gera ir darbinga energija. Tas antradienio užtaisas išlieka iki savaitės galo ir veikia tarsi varomoji jėga įgyvendinant darbus. Seriale visi veiklūs, gyvenimas įdomus, tad visą šį nusiteikimą perkeliu ir sau. Skamba keistokai, bet taip įgaunu motyvacijos visai savaitei. Kas kartą ką nors atidėliodama ar patingėdama pagalvoju - neįdėsi pastangų, nebus ir vaisių. 

Trečia - rūbai. Komentarų nereikia. Kas matė supras. 

Nesitapatinu su serialu, tačiau man tai gero nusiteikimo dozė darbo savaitei. Galbūt kitus įkvepia muzika, knygą, tv laida ar kas kita, čia aš po rytinos "Gossip girl" dozės, pradedu spirgėti kaip noriu veiklos ir tada per dieną pasiseka nuveikti tiek darbų, kiek planavau per savaitę.  Cheers  !


P.S. Ir beja, visos merginos ir moterys - su mūsų diena! 
Pasilepinkite ir būkite palepintos!




0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB