2011 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

ČIOP ČIOP

Nežinau ar tai labai jau didelė naujiena Jums, tačiau man - taip. Ir įdėja patiko. Gaila ja gali džiaugtis tik vilniečiai :)

Taigi pristatau - "ČIOP ČIOP" , kaip jie save apibūdina :"Vakarienė be dramos - sutaupyk laiko parduotuvėj ir virtuvėj. Ar tiesiog išbandyk skirtingų virtuvių patiekalus."

Įdėja tokia: jų svetainėje, kurią galima rasti čia, išsirenki patiekalą, užsisakai ir jį pristato į namus arba darbą. TAČIAU, viską gaminti tenką pačiam. Kiekvienam patiekalui visko įdėta būtent tiek kiek reikia - žiupsnelis druskos, keletas alyvuogių, šlakelis aliejaus, kepsnys ir kt. Tereikia puodo ar keptuvės, peilio ir sekant instrukcijas viską pasigamini pats. 

Kokia iš to nauda? Jei gyveni vienas ir pasikvieti draugę romantiškos vakarienės, nereikia verstis per galvą galvojant ką gaminti, lėkti į parduotuvę, laukti eilėj ir vietoj to, kad reikėjo skiltelės česnako nusipirkti visą, kurį po to išmesi. Užsisakai, gauni receptą su visais ingriedientais ir pirmyn.

Kaip teigia ČIOP ČIOP visi ingridientai naturalūs, išauginti Lietuvos ūkininkų ūkiuose, patiekalai kaip galima sezoniški, tai reiškia mažiau E ir visokių kitų chemijų.

Facebook'o fanų puslapis čia
Straipnis apie ČIOP ČIOP čia


1 komentarai (-ų):

Ieva rašė...

Mums su draugu irgi labai patiko ši idėja, bet kolkas neišbandėm, nes už atvežimą į antakalnį ima 5 lt, kai į žymiai tolimesnius rajonus atveža nemokamai! Laukiam kraustymosi:D

2011 m. balandžio 11 d. 01:05
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB