2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

PiMP'my'BLOG: Contact form

Blogeryje atsiradus puslapiams, atsirado ir daugiau galimybių. Galiu lažintis, kad kas antras tinklaraščio savininkas yra paskelbęs savo emeilą, in case to contact him. (Ne išimtis ir aš :)) Nieko blogo tame nematau, bet norint parašyti laišką, reikia prisijungti prie savo emeilo accounto, teisingai nusikopijuoti gavėjo adresą, na ir parašyti patį laišką. A lot of work. 

Šiandien pasiulysiu galimybę tai padaryti paprasčiau - susikurti contact form, tokią, kurią matote apačioje. Minimaliai paprasta ir lengva, bet labai patogu.


Viskas ką reikia padaryti tai nueiti čia www.foxyform.com, pasirinkti kokių laukelių norite, ar jie turi būti privalomi, kokios spalvos, šrifto pageidaujate, įrašyti emeilo adresą į kurį norite gauti laiškus ir nusikopijuoti gautą HTML kodą. That's all :)


Kur nusikopijuoti gautą HTML kodą? 
  • Galima susikurti naują puslapį "Contact me" arba "Parašyk man" etc. ir ten nusipastint gautą kodą.
  • Taip pat galima eiti į "Kūrimas", "Puslapio elementai" ir pridėti programėlę "HTML/JAVA script" ir ten nusikopijuoti kodą. Bet turėkite omenyje, kad pati forma gana plati, tad gali išlysti už stulpelio paraščių. 
  • Arba, jei norite, gautą kodą galima nusikopijuoti iškart po parašytu nauju postu, tada kiekvienas galės parašyti :)
  • Arba kur tik geidžia širdis :))
Live pavyzdis iš mano puslapio štai čia

2 komentarai (-ų):

Do rašė...

Daugiau PIMP MY BLOG įrašų! :D Visada atrandu kažką naujo. :) Ačiū.

2011 m. balandžio 1 d. 09:18
Illusion rašė...

Smagu girdėti :)

Kai tik ką naudingo randu visad parašau :) Galvoje yra dar keletas minčių, tik reikia susikaupti, išbandyti ir prisėsti aprašyti :)

2011 m. balandžio 5 d. 03:55
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB