2009 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Kaune - nemokama ledo čiuožykla po atviru dangumi

Artėjant gražiausiai metų šventei aplinkui pradeda sklisti kalėdinė nuotaika. Pakolkas jaučiama tik truputi, tačiau tuoj įsibėgėsianti visu greičiu. Ta proga Kauno prekybos ir laisvalaikio centras "Mega" sugalvojo nudžiuginti savo klientus ir jau nuo lapkričio 28-osios atidaro nemokamą ledo čiuožyklą po atviru dangumi.
Atidarymo šventėje dalyvaus net trys kalėdų seneliai. Specialiai iš Laplandijos atskrisiantis Joulupukki, lietuviškasis - Kalėda ir juos pasitiksiantis "Megos" kalėdų senelis. Šventinio atidarymo koncerto metu taip pat išvysite jaunųjų čiuožėjų pasirodymą ant ledo, vaikų grupę "Saulės vaikai" ir "69 danguje" snieguoles. Šventės pradžia 12h.

Čiužykla veiks 2009 11 28 - 2010 01 03 dienomis.
Darbo laikas:
I-IV - 12-22h
V-VII - 10-23h.

Vienu metu čiuožykloje galės čiuožinėti net iki 75 lankytojų. Seanso trukmė - 45min. Neturintieji savo pačiūžų jas galės išsinuomuoti vietoje už 3 litus. Kiekvieną šeštadienį 20-23h bus rengiamos teminės diskotekos. Nemokantiejį čiuožti galės išmokti, nes sekmadieniais nuo 12 iki 16h vyks nemokamos profesionalių instruktorių čiuožimo pamokos.

Kalbama, kad "Megai" ši čiuožykla atseis 150000Lt. Įrengta ledo aikštė bus 25 metrų ilgio ir 12 metrų pločio, apjuosta apsauginiais 1 metro aukščio borteliais. „Ledo aikštėje, kuri bus nuolat valoma ir lyginama, bus galima čiuožinėti ne tik šaltu oru ar krentant sniegui, bet ir esant net +15 laipsnių temperatūrai", - sako Vladislavas Laurinavičius, čiuožyklą rengiančios bendrovės „Šaltoji banga" direktorius.

Mano vertinimas. Didelis AČIŪ Megai!!! Po tiek laiko Kaune vėl bus galima džiaugtis atvira ir nemokama čiuožykla. Manau, ne vienas apsidžiaugs išgirdęs šią naujieną. Jau dabar įsivaizduoju, kaip fainai bus čiuožinėti vakare krentam sniegui, aplinkui grojant kalėdinei muzikai ir žybsint kalėdinėms lemputėms aplinkui. Pertraukėlėmis pasišildant karštu kavos ar arbatos puodeliu. Mmm... jau dabar pradeda kvapėti Kalėdomis... :)

P.S. Naujoji susitikimo vieta gruodžio mėnesį taps "Mega" čiuožykla. Pamatysite :)

1 komentarai (-ų):

Autorius rašė...

Kadangi kurį laiką dirbau Rotušės aikštėje vienoje iš įstaigų, tai girdėjau, kad Kaunas žada metų metus būtent ten padaryti tokią atrakciją. Pernai buvo mėginta, kai pašalo daryt savadarbiškai. Iki šiol atsimenu tą "parodiją": 3x2 metro gal betkaip nelygus ledas, groja F. Sinatra kas buvo labai miela, sniego skulptūrų buvo padarę, žmonių vis ateidavo pagadint tą ledą, bet tai buvo daugiau vargelis nei džiaugsmas :) nors iniciatyvas reik skatint, o megos šia akcija tai laaabai reik džiaugtis :} nepigus triukas sugrąžint žmones į prekybos centrą ir manau, kad atsipirkti turėtų tie pinigai :)

2009 m. lapkričio 21 d. 01:36
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB