2009 m. lapkričio 8 d., sekmadienis

Keliautojo laiku žmona | Time Traveler's Wife

Šiandien teko apsilankyti lakričio 6d. kinuose startavusios pasaulinio bestselerio ekranizacijos "Keliautojo laiku žmona" filme. Nors premjera Lietuvoje vėlavo net pora mėnesių (turėjo pasirodyti rugsėjį), žmonių galima sakyti buvo nemažai (kaip vakariniame seanse).
Apie filmą. Prieš einant, siūlyčiau gerai įsiskaityti į aprašymą
ir pagalvoti ar verta. Jei mėgstate dramas apie meilę, kurių metų galima nubraukti vieną kitą ašarą, tada šis filmas - kaip tik Jums.
Bendras įspūdis. Turėjo praeiti maždaug pusė filmo, kol susipranti apie ką pats filmas. Taip pat tas šokinėjimas laike. Sunku buvo susigaudyti ką matai - ateitį, praeitį ar vadinamąją dabartį. Viskas labai persipynę.
Siužetas. "Kler visą savo gyvenimą ir meilę pašventė Henriui. Pirmą kartą jie susitiko, kai Kler buvo 6, o Henriui 36, o susituokė, kai Kler buvo 22, o Henriui 30. Ji įsitikinusi, kad jie skirti būti kartu, netgi jei niekada nežino, kada likimas juos išskirs. Henris yra kitoks. Jis - keliautojas laiku, kurio vidinis laikrodis išsiderina. To jis negali suvaldyti. Jis kenčia nuo genetinio sutrikimo, dėl kurio yra priverstas keliauti laiku – atsiranda ir išnyksta įvairiausiuose savo gyvenimo laikotarpiuose, nukeliaudamas į ateitį ar praeitį. Jos gyvenimas tuo metu teka įprasta vaga..." Visas filmo aprašymą ir trailer'į rasite čia.
Mano vertinimas. Filmas gana įdomus savo nestardantiniu ir nenuvalkiotu siužetu, tačiau didelio įspūdžio nepaliko. Tai filmas tinkantis romantiškam vakarui, kurį pažiūrėjus būtų smagu apsikabinti savo antrąją pusę ir pasakyti "Kaip gera kad tu esi šalia". Antrą kartą į filmą neičiau, taip pat jei jo nepamatysite, nieko neprarasite. (Tai mano subjektyvi nuomonė, kuri gali nesutapti su Jūsų).

1 komentarai (-ų):

Mafijozė rašė...

Na nėra jau toks ir prastas. :) Kai aš pati mačius tiek filmų, kad jau sunkiai randu tokį, kurio būčiau nemačiusi, sugebėjau rasti šiame filme kažką įdomaus ir pabaigti iki galo žiūrėti... Tai jau kažką reiškia! :DD Jis labai lengvo siužeto ir toks kurį užtenka pažiūrėti tik kartą, bet tas kartas nebūna labai nuviliantis...

2010 m. liepos 25 d. 04:55
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB