2009 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

Aksesuarai, pagaminti su meile

Daugelis merginų šiais laikais be įvairiausių aksesuarų neįsivaizduoja savo dienos. Dažniausiai tai būna laikrodis, dailūs auskariukai, vėrinys, apyrankė, žiedai... Bet kaip reikia jaustis, jei bežingsniuojant gatve, ar dar blogiau, tame pačiame vakarėlyje sutiksite kitą merginą pasidabinusią lygiai tokiu pačiu papuošalu? Tragedijos nebus, tačiau ir nedžiūgausite.

Kad, taip nenutiktų, noriu Jums pristatyti labai mielą puslapį www.tau-patiks.blogspot.com, kuriame Jūs galite rasti daugybę be galo gražių papuošalų - auskarų, įvairiausių vėrinių ir kt. Visi šie papuošalai yra vienetiniai vienetai, taigi pasipuošus jais, tikrai neverta sukti galvos, ar kas nors kitas turės tokį patį.

Galerijoje galite pamatyti daugybę aksesuarų, o jei radote Jums patikantį, tereikia parašyti žinutę pateiktu elektroninio pašto adresu ir papuošalų autorė Jums pasakys kainą bei kaip galite jį atsiimti. Taip pat, galite išsakyti savo mintis ir įdėjas ir poros dienų - savaitės bėgyje turėsite TIK JUMS sukurtą papuošalą.

P.S. Jei dar nežinote ką Kalėdų proga įteikti mamai/draugei/sesei - išsirinkite dovaną neišeidami iš namų!


0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB