2012 m. liepos 16 d., pirmadienis

JB Minerals natūrali mineralinė kosmetika

Labai noriu su visais viešai pasidžiaugti naujai atrastu dalyku - natūralia mineraline kosmetika. 
Jau gana seniai gundžiausi išbandyti vienos merginos MD gaminamą ir pardavinėjamą kosmetiką iš natūralių mineralų. Gundžiausi gerą pusmetį jei ne metus ir pagaliau, kai visos turimos pudros baigėsi   nuspredžiau, kad pribrendo laikas. 

Išsirinkau makiažo pagrindą, makiažo fiksatorių ir šepetėlių skirtų mineralinei pudrai rinkinį + už kiekvieną perkamą produktą galėjau išsirinkti po mėginuką. Taigi išsirinkau maskuotoją ir dviejų spalvų šešėlius bei dovanų gavau skaistalus.

Užsisakiau ir pradėjau laukti kol atkeliaus siuntinukas, o gavusi ir viską išbandžiusi labai labai džiaugiausi.. tiesa pasakius džiaugiuosi iki šiol, todėl ir čia sugalvojau viską aprašyti :))

Tik išpakavusi gautą siuntinį nekantraudama puse veido padengiau makiažo pagrindu ir makiažo fiksatoriumi. Mano nuostabai efektas buvo nuostabus, netgi per daug nuostabus, todėl prieš rašant plačiau nusprendžiau išbandyti dar kelis kartus. 

Makiažas kuo puikiausiai atlaikė kelis naktinius vakarėlius, nenubėgo, nesubėgo, nenusivalė. Kaip skelbia mergina gaminanti kosmetiką, mineralai labai tolygiai pasiskirsto prie odos padengdama permatomu sluoksniu. Ir tikrai taip ir buvo. Užmaskavau paraudusias vietas, padengiau makiažo pagrindu ir po to fiksatoriumi. Oda tapo tarsi šilkinė, dingo visi nelygumai ir pan, tačiau tuo pat metu žiūrint buvo sunku pasakyti ar aš pasidažiusi ar ne, nes pudra taip tolygiai padengė veidą.
Tai buvo efektas, kurio aš labai seniai ieškojau, kad pasidažius veidas atrodytų gaivus ir nesimatytų kad jis pridažytas. O svarbiausias faktorius tai, kad ši kosmetika NATŪRALI.
Dar keletas gerųjų savybių: 

• Be konservantų, silikonų, glicerino, naftos ar gyvūninės kilmės komponentų.
• Sumažina alergijos riziką.
• Kosmetika nėra išbadyta su gyvūnais!
• Yra ne komedogeninė – neužkemša odos porų, oda gali laisvai kvėpuoti.

Daugiau apie kosmetiką galite pasiskaityti štai čia

IŠVADOS: Makiažo pagrindas, maskuoklis, skaistalai ir fiksatorius labai labai patiko ir tikrai žinau, kad juos pirksiu dar ne kartą. 
Dėl šešėlių kolkas dar neapsisprendžiau. Mano manymu jiems reikėtų šiek tiek blizgesio, na arba aš nemoku gražiai pasidažyti, bet vis dar eksperimentuosiu, nes progos jais pasidažyti neturėjau, o naminiai bandymai nesiskaito :))

Taigi, kolkas tai geriausia pudra, kurią esu išbandžiusi ir kokybės atžvilgiu visiškai nėra ką lyginti su parduotuvėse pirkti mineraline kosmetika, pvz Loreal ir pan. O jei kas susidomėjote visą kosmetiką galima apžiūrėti ir susisiekti su ją gaminančia mergina čia arba siūsti el. laišką adresu jbmineralscosmetic@gmail.com 






5 komentarai (-ų):

mazasis-buda rašė...

Sveika!
sugundei labai siuo irasu.:) jau seniai svajoju kremine pudra(siuo metu bb) pakeisti mineraline,bet vis netikiu,kad pastaroji gali taip gerai maskuoti,kaip sako.

o kaip su tavo isigytos pudrytes maskavimu?beje,kaip issirinkai spalva?:)

2012 m. liepos 16 d. 09:37
Illusion rašė...

Naudojau as BB Garnier pudra, bet per pora mėnesių man taip užkimšo poras ji ir pradejo spuogeliais berti, kad nebenaudoju visai jos. Ji graziai padengdavo oda, bet pastoviai jausdavausi kaip prisitepus riebaus kremo ant veido.. na nepatikdavao tas jausmas, nes jausdavau, kad kazkas ant veido yra :D

O spalvas issirinkau taip - foundation visada beveik 'beige' spalvos naudodavau, tai tokia ir ėmiau, o fiksatoriaus spalvą man rekomendavo pati Jurate (mergina, kuri gamina šią kosmetiką).

O dėl pudros, na bent jau man tai gerai maskuoja, bet kitu atveju, mano oda ir nėra labai problematiška. Padengia tokiu lengvu sluoksniu, uzlygina nelygumus oda kaip persikine pasidaro.

Jei nenori pirkti visų pakuočių, siulyčiau užsisakyti meginukus, kiek mačiau 5vnt. - 25LT man rodos ir išbandytum kaip tau tinka ir patinka.

O spalvas tai tau rekomenduotu Jūratė, labai maloni mergina. Patars, paaiškins viską ;)

2012 m. liepos 16 d. 10:16
Margarita rašė...

Sveika :)

Tavo blog'as nuostabus. Nuo dizaino iki įrašų. Prisidedu prie skaitinių sąrašo :)

2012 m. liepos 16 d. 12:54
Sandra rašė...

Mane irgi sudominai :) Reiketu parasyti tai merginai, matau kad rugsejo menesi parasius jog sius is lietuvos, tai pigiau turbut gautusi :) Tu jai per MD rasei?:)

2012 m. liepos 16 d. 22:43
Illusion rašė...

Dėkui, Margarita už gražius žodžius! ;)

Sandra, taip, aš su ją bendravau per MD. Ko nežinojau viską paaiškino, atsakė, patarė. Beto, jei bus Lietuvoje, tai kaip sakei, siuntimas daug pigiau kainuos ;)

2012 m. liepos 17 d. 01:29
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB