2009 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

Pastebėjimai #4

  • "The quick brown fox jumped over the lazy dog". Šiame sakinyje naudojamos visos abėcėles raidės.
  • Kada paskutinį kartą matėte rudos spalvos mašiną? Neskaitant tų legendinių senųjų WV Passat universalų.
  • Seniai seniai buvo toks laikas, kai buvo gėda neturėti kompiuterio.. vėliau interneto.. vėliau mobiliojo telefono.. dar vėliau madingų rūbų.. geros mašinos.. Bet šiandien iš savo brolio išgirdau, cituoju: "Neseniai su vienu draugu nusprendėme, kad gėda trauktis tą muilinę (TĄ MUILINĘ, "Olimpus" skaitmeninę muilinę, už kurią prieš metus sumokėjau virš 1000lt ir kuri kuo puikiausiai fotografuoja), nes ji neatrodo solidžiai. Dabar visi naudoja profesionalius fotoaparatus, tuos didelius, tai kai man reikės į univerą, paskolinsi?" Gavau lengvą šoką, mat pasirodo, šiais laikais, jau ir fotoaparatas turi būti nebelekoks?? Na ta prasme kuo didesnis tuo geriau. Įdomus jaunimas auga šiais laikais..
  • Internetas ryja Tavo laiką. Nejaugi? Netiki? Kiek kartų gryžęs vėlai vakare namo, kai jau laikas miegoti, nusprendi: "na tik 15min prisėsiu prie pc, pasitikrinsiu gal kas parašė ir eisiu miegoti". 15 minučių... pusvalandis... valanda... Galiausiai po 2-3 valandų naršymo raudonom, nuvargusiom akim eini į lovą. Ką nuveikei per tą laiką? 15 minučių užėmė emeilo, FB ir kitų svetainių patikrinimas ir laiškų atrašymas. Likusias porą valandų apie nieką plepėjai skype arba naršei iš vieno puslapio į kitą. Man labai dažnai būna pikta ant savęs, kai pratūnau internete veltui ir tenka miegoti tik keletą valandų. Ir dar sako, kad internetas neryja Jūsų laiko.
  • Sako Lietuvoje įvairūs talentų konkursai būna tragiški. Nieko naujo neparodo, dažniausiai net vadinamieji "talentai" būna tokie apverktini, kad net gėda rodyti atrankas per TV. Liaudis sako, kad Lietuva neturi talentų, arba tie talentai ala YVA stiliaus, jau niekam nebeįdomus. Na Lietuva, lai būna Lietuva... pasižiūrėkime kaip Kazakstane žmonės rungiasi "Got talent".

0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB