2009 m. kovo 27 d., penktadienis

Smulkmenos

Man patinka labai apgalvotos, tačiau netikėtos smulkmenos, nudžiuginančios ir nustebinančios pirkėją ar paslaugos gavėją. Pavyzdžiui, ar niekada nebuvote, bevalgant "Haribo" guminukus meškiukus, radę širdelės? Taip jau įprasta, kad prieš Valentino dieną gamyboje pasirodo tokios guminukų pakuotės, kuriose galima rasti guminuką - širdelę. Maloni smulkmena, kai ją randi dviese bežiūrint filmą... beveik romatika :)) Beja, šios limited edition pakuotės pasklinda po visą pasaulį, būna neišparduodamos tik per Valentino dieną, ir stebina žmones ištisus metus.
Dar viena maloni smulkmena, tai "La senza" prekių pateikimas. Neseniai teko nusipirkti apatinio trikotažo ir kaip maloniai buvau nustebinta, kai gryžusi namo jas išpakavau. Visas pirkinių maišelis buvo užlipintas lipduku, kad nesimatytų turinio. Apatinis trikotažas buvo įvyniotas į čežantį ir kvepiantį dovanų popierių ir apibarstytas kvapiaisiais kristalais. O čekis įdėtas į jam skirtą voką. Iš tiesu tai labai miela... kiekviena prekė kaip dovana, priverčianti bent nusišypsoti:)
O ar skaitote visų drabužių etiketes? Aš ne, bet manau vertėtų. Šiandien už akių užkliuvo skalbinių dėžeje begulinčios vienos palaidinės etiketė. Pasirodo ir drabužių gamintojai turi humoro jausmą :)

0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB