2012 m. sausio 8 d., sekmadienis

Ski in Pertouli, Greece

Kai vasarą visi pasakojo kaip smagu žiemą čiuožinėti, man kažkaip vis nesirišdavo.. vasara, saulė, jūra ir tuo pačiu slidinėjimas nuo kalnų Graikijoje. Karšta ir šalta. Bet šį savaitgalį pagaliau pavyko praleisti kalnuose ir viskuo įsitikinti savo akimis.

Įspūdžiai geriau nei įspūdingi. Pakilus į kalnus sniego daugiau nei 50cm.. -2 šalčio, žmonių minios.. 

Aišku aš kaip pridera sugebėjau nugriūti, susimušti kelią ir suplėšyti kelnes, bet nebūčiau aš :D Prisislidinėjom, prisivažinėjom sniego motociklais, prisivaikščiojom ir jaučiu išgėriau viso mėnesio karšto šokolado dozę.

O labiausiai patiko tai, kad kalno apačioje ruduo. Apie +10-15 šilumos, saulutė šviečia ir sniego visai nėra. Kylant į viršų oras žvarbsta, pasirodo sniego, o užkilus aukščiau nei 1000m virš jūros lygio patenki į visiškai kitą pasaulį - kalnai sniego, šalta, ir balta balta aplink. Per Kalėdas nemačiau sniego, tai bent dabar atsidžiaugiau iki soties.

P.S. Kalnų viešbutis, kuriame apsistojome, savo dekoracijomis buvo tarsi muziejus, tad manau jam skirsiu atskirą įrašą. Labanakt mielieji ir darbingos ateinančios savaitės! ;)







3 komentarai (-ų):

Vijolė rašė...

Baltas pavydas! ;)

2012 m. sausio 14 d. 04:57
Unknown rašė...

Aš irgi ką tik grįžau iš paslidinėjimo. keliavome su Novaturu, į Prancūziją. Buvo nerealu! Nors vis tiek visą laiką galvojau, kaip pasiilgau vasaros ir saulės... Visgi daug priklauso ir nuo nusiteikimo pasirodo, nežinau, ar pasiryžčiau pakartoti. Na, nebent štai tokiam kurorte, apie kurį parašėte :D

2017 m. sausio 31 d. 02:35
Liepa rašė...

Turiu klausimėlį ar įrangą nuomojotės vietoje ar gabenotės savo ? Nes kiek vykstu slidinėti dažniausiai siunčiuosi savo įrangą, nes kainos atžvilgiu tai daug labiau apsimoka. Kaip yra šioje šalyje ? Ar verta siųsti įrangą per kurjerį į Graikiją ?

2018 m. balandžio 16 d. 05:29
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB