2012 m. sausio 21 d., šeštadienis

DIY - Metallic effect sweater

Dar vienas DIY projektas įkvėptas "Zaros". Paskutinius mėnesius šį metalo efekto megztinį apžiūrinėdavau kiekvieną kartą užsukus į parduotuvę, kol vieną dieną sugalvojau pati tokį pasidaryti. 
Padėvėtų drabužių parduotuvėje už 4Lt susiradau labiausiai šį modelį atitinkantį megztinį, nusipirkau sidabrinės spalvos akrilinių dažų ir jais išpurškiau jį. Rodau kas gavosi :)

INSPIRATION


REIKIA
Megztinio
Blizgios spalvos akrilinių purškiamų dažų
Daug laikraščių




EIGA
Viską aplinkui išsikloti laikraščiais, ant jų užsidėti megztinį, suplakti dažus ir pradėti purkšti. Išpurškus vieną pusę palikti apie pusvalandžiui išdžiūti dažams ir vėliau tą patį padaryti su kita puse. Kad labiau matytusi metalo efektas ir blizgesys aš purškiau du sluoksnius. 

REZULTATAS
(Sunku nufotografuoti visą vaizdą viena ranka, bet bus proga nunešti fotoaparatą taisyti, nes nebeveikia laikmatis..bet aš taip sakau paskutinį pusmetį.. vis tempiu, nes mėnesiui nesinori atsisveikinti su fotoaparatu).
IŠVADOS: mezgtinis nėra toks shiny, kaip matytas Zaroje, bet gavosi gana gražus atspalvis, kuris šviesoje tikrai blizga. Gal kokį kartą pavyks įkelti ir nuotrauką visu ūgiu. 







5 komentarai (-ų):

mazasis-buda rašė...

Aha,as taip pat vis apziurinedavau siuos megztinius.
Ir,kaip ir tu,bandziau pasidaryti pati.

BET,kad ir kaip butu gaila,rezultatas ne toks,kokio noretusi,rodos siulai sugeria dazus ir truksta TO metalo efekto,del kurio seile varva ziurint.^^

2012 m. sausio 21 d. 09:27
Kotryna rašė...

Pagyrimas už išsomę ;)

2012 m. sausio 21 d. 10:53
Illusion rašė...

Dėkui dėkui, Kotryna :)

Mažasis-buda - man irgi susigerdavo dažai, bet aš tikrai daug purškiau, sunaudojau visą didelį flakoną dažų. Pirmą sluoksnį storai pripurškiau ir kai nudžiuvo dar kartą storai purškiau. Dar plius gal tu kur naudojai dažus jie buvo matiniai?

2012 m. sausio 21 d. 11:53
Ausra rašė...

super! man patinka, tu idomesniu DIY darbiuku cia pristatai :)

2012 m. sausio 22 d. 05:05
Unknown rašė...

ooo, retai kada lietuviukai imasi DIY drabužių keitimo. Smagu, kad ne aš viena tokia!
Ir tikrai, pagyrimas už išmonę...gal net neįdomu ir būtų, jei gautųsi tas pats. Kokių karoliukų galima pamėtyti, pvz aplink kaklą ir liuks daiktas!
sėkmės tau ir einu žiūrėt kitų grožybių.

Ieva

2012 m. sausio 24 d. 16:10
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB