2011 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

NEW IN: Lauktuvės ir freebiai

Netikėtai (na tiksliau tikėtai, bet ne tokiu mastu) savaitgalį gavau lauktuvių. Atidarius maišiuką ir jame pamačius Hugo Boss 'Intense' kvepalus (kurie vieni mano mėgstamiausių paskutinius 5 ar 6 metus) ir man pačio pačiausio iš visų tušų YSL 'Singulier' pakuotę netikėtai supratau, kad bloga nuotaika išgaravo akimirksiu ir rimtas pyktis nuo ryto pasirodė juokingas. Kvaila, bet tokie dalykai kaip lauktuvės, nesvarbu kokios jos bebūtų, tikrai pakelia nuotaiką.

Ir dar šiek tiek apie kitą, ne mažiau smagų dalyką - "Freebių kartą". Lietuvoje freebiai prie žurnalo dar nėra pasiekę tokio masto, bet D. Britanijoje, Amerikoje ar čia Graikijoje ar kitose šalyse visas šitas dalykas su freebiais tiesiog veda iš proto. Paskutinius kartus pagavau save, kad žurnalą pirkau, ne dėl to, kad man jo reikėtų, bet dėl dovanėlės prie jo.

Na gerai 'Vogue' pirkau dėl to, kad visad mėgstu pavartyti Kalėdinius 'Vogue' numerius, bet užtat kaip smagu buvo kartu su žurnalu gauti ir 'Chloe' kvepalų testerį. Beja, kvapas pasakiškas.

O šeip su žurnalu gali gauti ką nori: skalbimo miltelių ir mikštiklio (abi pakuotės po 300ml), liemenę, suknelę, kvepalų testerių, kremų testerių, šampūno, šlepečių, 'Essie' nagų laką (beja pastarajį pirkti apsimoka, nes parduotuvėje jo kaina 12 eurų, o žurnalo kaina 4 eurai + spalvų pasirinkimas nemažas), rankinę, hantelius, atsuktuvų rinkinį, sportinę liemenėlę, silikoninius liemenuko įdėklus, 200ml "Body shop" kūno sviesto pakuotę ir tt. ir pan.. net visko neatsimenu, bet pasiūla tokia didelė, kad tikrai kartas nuo karto ranką linksta prie freebio, bet ne žurnalo.

P.S. 'Korres' foundation pačios pirkinys, bet makiažo pagrindo funkciją atlieka pasakiškai - ilgai laikosi, maitina odą ir labai gerai pasiskirsto :)




2 komentarai (-ų):

Ugnė rašė...

Kiek ml tas Chloe testeris? Neišeina įžvelgt :)

2011 m. gruodžio 13 d. 17:36
Illusion rašė...

6ml. Bet daug ten tų kvepalų ir dar su rutuliuku viršuj, tai taupiau naudojasi, bet nuo kelių brūkštelėjimu viskas pakvimpa ir ilgai laikosi :)

2011 m. gruodžio 14 d. 04:03
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB