2011 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

Christmas gift guide

Sekmadienio vakarą šiltai įsitaisiusi prieš televizorių rodantį "Vienas namuose 2" ir fone bemirksint eglutės lemputėms pradėjau galvoti apie kalėdines dovanas, ką norėčiau kam padovanoti ir kaip nustebinti. Kai kurie jau prieš mėnesį viską nupirkę ir supakavę, bet tokia jau aš, mėgstu viską atlikti paskutinėmis minutėmis. Negerai, bet atprasti nuo šio įpročio niekaip nesiseka. 

Pasiduosiu madai ir manau šiemet dovanosiu savo gamybos dovanėles, bent jau kai kurias. Todėl, kad tokios dovanos būna pilnos meilės ir šeip kažkaip šiemet taip norisi. 

Pagrindinė įdėja besisukanti galvoje yra prikepti kalną skanių kvepiančių imbierinių sausainių, gražiai juos dekoruoti, įpakuoti su džiovintais apelsinais ir citrinomis bei cinamono lazdelėmis ir aprišti dideliu raudonu kaspinu. Tokia dovana, bent jau nebus nukišta į kokį kampą ir maloniai nudžiugins kiekvieną pilvą. 




Be sausainių dar labiau vilioja imbierinio namelio įdėja, bet kadangi iš manęs tokia kepėja, kaip iš karvės balerina, tai net nežinau...bet pabandyti visgi knieti. Labai viliojuosi šiuo receptu ir pačia namelio įdėja. (Tam puslapyje galima rasti namelio brėžinius, glaisto ir tešlos receptus ir nuostabių įdėjų).



Dar paskutinius mėnesius vis galvoju pabandyti pagaminti savo gamybos muilą. Tą paprasčiausią variantą - perlydyti nusipirkti muilą, tik pridedant priedų - kakavos, cinamono, apelsino ir pan., na kad atrodytų tokie šventiški, panašus kaip tokie.


Sausainiai ir muilai - puikiausia dovana tėvams, seneliams, tetai ir kaimynams. Dabar reiktų pagalvoti apie brolį ir drauges. Pasidalinsiu keliomis įdėjomis ką planuoju pirkti. 

  • Apatinis trikotažas. Nereikia pirkti seksualių, raudonų nėriniuotų stringų, bet mielomis mergaitiškomis kelnaitėmis apsidžiaugtų kiekviena mergina. (Nuotrauka pasiskolinta iš čia.)

  • Padovanoję tubelę nuostabiai kvepiančio rankų kremo ar lūpų balzamo šaltą žiemą tikrai neprašausite :)
  • Šilkinė ir minkšta kaukė miegojimui saldiems sapnams.
  • Didelis puodelis su aromatingos arbatos pakuote. 
  • Madingos spalvos nagų lakas. 

O dabar kalbant apie dovanas vaikinams ir broliams, labai dažnai sunku ką sugalvoti. Bet keletu minčių pasidalinsiu.

  • Gražūs boxeriuk'ai (kelnaitės) tikrai nudžiugins kiekvieną vyrą. Kiekvieną kartą dėvėdamas prisimins Jus :)))
  • Šiltos kojinės, gražus šalikas ir pirštinės taip pat turėtų būti pirkinių sąraše. 
  • Jei vaikinas rūko, tai gerų cigarų rinkinys jį tikrai turėtų nudžiuginti ir Jus turėtų pradėti vertinti, kaip žinovę, ko nori vyrai :)))
  • O labiausiai patikusi įdėja buvo rasta viename MD forume. Padovanoti vaikinui 12-os kuponų rinkinį, kurį kiekvieną iš jų jis galės panaudoti kartą į mėnesį. Kuponuose gali įrašyti ką dovanojį - masažą, romantišką vakarienę, alaus ragavimo vakarą ir pan. O vieną tarkim galima palikti tuščia, kur vaikinas pats įrašytų ką norėtų gauti  :)))


2 komentarai (-ų):

Greta rašė...

;D mano ta nuotrauka;DD siaip smagus sarasiukas! Jei bandysi imbierini naneli, burinai pasidalink, labai idomu:)

2011 m. gruodžio 19 d. 02:14
Illusion rašė...

O geras :D as ta nuotrauka jau senokai issisaugojus, nes ji man tokia cuute, labai patiko :)

Na jei darysiu parodysiu, bet dar nznau nznau :D

2011 m. gruodžio 19 d. 16:03
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB