2011 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

DIY - Ombre hair

Manau apie 6-7 metus nedažiau plaukų, bet paskutinį pusmetį vis knietėjo kaip nors atsinaujinti. Aišku, eksperimentai su blondiniškais plaukais nebeviliojo, nes vėliau beliko pakūlos...
Taigi, galiausiai pamėgau vis labiau populiarėjantį dažymą ombre hair ir nusprendžiau išbandyti - ir plaukams per daug nepakenks ir svarbiausia dabar šis dažymas tik pradeda populiarėti, todėl pakolkas gatvėje kas antra taip nevaikšto.

Inspiration


Nusidažyti labai lengva net ir be kirpejos pagalbos. Tereikia sekti šį tutorialą, kuriame viskas labai aiškiai paaiškinta.
Dažymas atsėjo ~4Lt - tiek sumokėjau už rusiškus plaukų dažus (milteliai žydrame pakelyje pirkti "Eurokos". Pavadinimas lygtais "Balayage").




Tik gal šiek tiek bijojau per daug nusiblondinti ir ilgai dažų nelaikiau tai mano galai gavosi ne visai tokios spalvos kaip norėjau, bet žadu dar kartą padažyti ir palaikyti dažus ilgiau. Bet kolkas džiaugiuosi tokia spalva kokia turiu. 



3 komentarai (-ų):

Sandra rašė...

Puikus blogas! Dizainas nuostabus tiesiog!!! :)) Seku tikrai! :)

Del ombre tai ir as taip daziausi, bet biski nepavyko kaip noriu :) antras bandymas bus pas kirpeja :))

Sandra
Kur mano raktai?

2011 m. lapkričio 18 d. 04:36
Illusion rašė...

Dėkui už tiek pagyrimų ;))

Va, o man kaip tik atvirkščiai. Pirmas bandymas buvo pas kirpėja. Sumokėjau 70 euru, o rezultatas buvo beveik nematomas.. Nudažė pagal save kelias sruogas, nors kalną nuotraukų su savim atsinešus buvau ir rodžiau kaip noriu.

Tai namie kai pati dažiausi gavosi tikrai daug geriau, na tik kad trumpokai palaikiau. Bet artimaiusiu metu dar pasišviesinsiu :)

2011 m. lapkričio 18 d. 06:08
mazasis-buda rašė...

Sveikaaaa!Noriu ir as pagirti tavo bloga.^^
Beje kaip tik jau senokai galvojau kad NORIU tokiu plauku-galvojau atsiauginsiu naturaliai-geriau atrodys,bet patingejau laukti 2-3 metus,todel sia savaite eksperimento budu badysiu ir as toki dalyka pasidaryti.

sekmes man!^^
(o tau geros dienoos)

2012 m. sausio 15 d. 23:55
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB