2011 m. birželio 21 d., antradienis

PIMP'my'BLOG: Kur dingo "Edit html" funkcija naujoje draft blogo versijoje?

Kai bloger'is visą valdymo panelę pakeitė į naujają versiją labai džiaugiausi. Viskas daug patogiau. Skiltys suorganizuotos daug geriau ir efektyviau, taip leidžiama sutaupyti daug laiko.  Jei kas vis dar nesinaudojo naujaja versija, tai apie ją jau  rašiau ir galite pasiskaityti čia

Bet štai porą savaičių besidžiaugus vėl įsijungiau senąją versiją. Prisireikė paredaguoti HTML kodą. Kad ir kaip beieškojau tokios funkcijos neradau. Šabloną galima redaguoti tik su šablonų redagavimo priemone, bet ten tik basic dalykai ir esmės jokio html kodo nėra. Kitas variantas atsisiųsti šabloną ir jį redaguoti pvz su "Notepad" ar "Text edit" ir vėl uploadinti. Tačiau pabandžius ši variantą paaiškėjo, kad atsisiunčiamas ne HTML kodas, kurį iki šiol buvo galima redaguoti, o tik pagrindinio puslapio CSS kodas.

Taigi ka reikia daryti. Prisijungus prie savo sąskaitos Jūs atsiduriate pagrindiniame puslapyje. Jo kairėj, viršuje reikia nuimti varnelę nuo "Padaryti Juodraštinį "Blogger" numatytuoju" ir atsijungti.




Tada naršyklėje surenkame senosios versijos adresą  http://www.blogger.com/ ir prisijungiam. Patenkame į senają bloger'io versiją su "Edit html" funkcija.

Prognozuojama, kad ir naujojoje versijoje atsiras "Edit html" funkcija, bet kolkas kol jos nėra jei norime ką nors pakeisti savo tinklaraščio šablono išvaizdoje teks pasinaudoti senąja versija.

0 komentarai (-ų):

 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB