2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

www.illusion.lt


Nauji metai - nauji darbai. 
Ilgai kuičiausi prie savo vadinamo vaiko - www.illusion.lt , kaip aš apibūdinu - my little and cute hand made jewelry boutique. And da-dam, darbai beveik baigti, tad galiu ir viešai pristatyti - www.illusion.lt Mano užsiėmimas laisvalaikiu, kurio paskutiniu metu turiu laaaaaaabai daug. Netgi PER DAUG.

Labiausiai patiko kūrybos procesas. Jau daugiau nei metus, žaidžiu su papuošalu darymu. Tačiau tik po metų visa tai pribrendo į rimtą reikalą. O per ta laiką kiek kartų keičiau puslapio dizainą, nuotraukų stilių, papuošalo pateikimą. Ne vieną ir ne du kartus perfotografavau viską, ieškodama savo stiliaus. Nepatikdavo, mėnesį nieko nedarydavau, bet netyčiom pasisėmus ikvėpimo, savaitę non-stop gaminavau, keisdavau, konstruodavau.

Pati sau tapau kūrėja, dizainerė, reklamos vadovė, fotografė ir  visa kita, kas įeina į kūrybinį procesą. 
Rytais keldavausi anksti, kad galėčiau nufotografuoti viską be saulės šviesos. Ratais lakstydavau namuose ir kieme su balta didele lėkšte rankoje, baltu vatmano lapu, fotoparatu ir maišu auskarų. Valandų valandas fotografuodavau, retušuodavau ir visai kitaip gerindavau nuotraukas. Neradus norimų įpakavimu, pasigaminau pati. Po keleto mėnesiu išmasčiau "įdėja", ka nuotraukas reikia žymėti - na ir vėl viskas iš naujo. Dar po mėnesio toptelėjo mintis, kad reikia logotipo arba ženklo. Dar po mėnesio prisireikė ir etiketės. Po keleto mėnesių įvyko papuošalų inventorizacija, ir puse modelių buvo išmesta, kaip neatitinkančių mano standartą. Dar po mėnesio užsimaniau kitokio puslapio dizaino. Po savaitės pakeičiau nuomonę. Po poros dienų dar kartą pakeičiau nuomonę, kartų ir puslapio išvaizdą. Po kelių dienų dar kartą pakeičiau nuomonę. Tikiuosi šį kartą paskutinį kartą, bet galvoje jau kirba mintis apie naują update'ą ir puslapio papimpinimą. Keičiant nuomonę apie puslapio dizainą, automatiškai keisdavosi nuomonės ir apie nuotraukas bei papuošalų pateikimą. Pakitus šiai nuomonei, pakito nuomonė ir apie Facebook fanų puslapio koncepciją. Viską ištryniau. Dabar pradedu nuo nulio.

Bet manau, kad galiausiai atradau tai, ko ilgai ieškojau. Puslapio dizainu esu beveik patenkinta. Išdėstymu, papuošalais. Nuotraukomis taip pat. Viskas beveik taip, kaip ir norėjau. Aišku tobulumui ribų nėra, bet viską padariau beveik tobulai. (Ir kokia pagyrunė ta Ieva:)))))

Bet miela, sukurti kažką savo:) 
Ir dar kartą da-dam, pristatau savo fanų puslapį facebook'e. Galbūt susigundysite :)) http://www.facebook.com/www.illusion.lt

1 komentarai (-ų):

Greta rašė...

VAU, tu esi šaunuolė! Tikiuosi, pasiseks. :}

2011 m. sausio 17 d. 04:41
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB