2010 m. rugsėjo 1 d., trečiadienis

Moonlight 2007 || Mėnesiena

Įrašas vampomanėms ir vampomanams ir šeip žmonėms, prijaučiantiems vampyrams ar paprasčiausiai geriems ir įtraukiantiems serialams.

Nemanau, kad dabar mano aprašytas serialas, bus karšta naujiena, nes jis jau senokas, 2007 - ųjų metų, o Lietuvoje rodytas 2009 - ųjų metų vasarą per LNK ir lietuviškasis jo pavadinimas yra "Mėnesiena", bet kas nematė - REKOMENDUOJU - "Moonlight" 2007. Aprašymas čia. 

Rekomenduoju, ne todėl, kad jis apie vampyrus. Šis serialas, skiriasi nuo Twilightiškos manijos. Taip pat ir nuo kitų vampomaniškų serialų. Bent jau aš, užsikabinau nuo pirmos serijos. Visą ir deja vieną vienintelį sezoną sužiūrėjau per porą dienelių. Serialo pagrindinė ašis - vampyro meilė mirtingajai (kitaip ir būti negali, nes be šito, nebūtų ir serialo). Privatus seklys Mikas įsimyli žurnalistę Betę. 
Kas mano, kad tai primityvi meilės (Noriu, myliu, negaliu) istorija, šiek tiek nustebs, nes be visos meilės istorijos išvys ir gana įdomų, šiek tiek panašų į CSI detektyvinį serialą. 

Imdb.com ir kritikų šis serialas įvertintas tikrai gerai. Imdb reitingas 8.0. Tik gailą, kad teturime vieną sezoną su 16 serijų. Sklido kalbos, kad filmavimas buvo nutrauktas dėl finansinių sunkumų, nes neva vieną serija nufilmuoti kainuodavo 2mln. dolerių. 

Taigi, artėjant rudeniui ir ilgiems, tamsiems, drėgniems ir šeip nemieliems vakarams, kai nėra kas šalia nuotaika praskaidrina, rekomenduoju parsisiųsti ir patys nepastebėsit, kaip per porą dienelių sužiūrėsit visą sezoną. Siuntimosi šaltinis puikioji linkomanija :))

P.S. Pirmoje šio serialo serijoje, minima Lietuva. Tiksliau Vilnius, kaip seniausias vampyras žemėje. Daugiau pasiskaitykite čia.



1 komentarai (-ų):

Sepulture rašė...

neblogas neblogas buvo, mikas man visai patiko :DDD netrukde net tas jo jautrumas :D

2010 m. lapkričio 23 d. 13:42
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB