2010 m. rugsėjo 2 d., ketvirtadienis

Chanel IT GIRL nailpolish

Naujausios ir karščiausios rudens nagų spalvos iš naujausios "Chanel" kolekcijos "Les Khakis de Chanel" sukurtos  by Peter Philips yra šios: 247 Khaki Vert, 257 Khaki Rose en 267 Khaki Brun. Sklinda kalbos, kad tai limited edition, kuri bus parduodama tik "Chanel boutique" nuo rugsėjo 8 - osios. Taigi visos IT girls lėks pirkti.


O ką daryti jei Lietuvoje tokio gėrio kaip Chanel boutique nėra? Bet nagučius visvien norisi nusilakuoti madinga spalva. Išeitis - lėkit į "Kosmadą" ir ten rasit daugybę madingiausių šio sezono spalvų. Aišku, tai nebus "Chanel", bus tik paprasčiausia "Golden rose", kuri tekainuoja 1.99Lt, bet spalvų pasirinkimas stulbinantis. Antrasis nagų lakas ("Golden rose nr. 62")  nusilakavus nagus idealiai atitinka "Chanel Khaki rose", pirmasis ("Golden rose nr. 61") - "Khaki brun".  Tik nuotraukoje spalvos dėl apšvietimo ne itin geros gavosi. 

P.S. O jei nagų lakas greit nusilupa, ar pradeda trupėti, nusilakuokit ant viršaus bespalvių nagų lakų kartą ir savaitę laikys kaip minimum :)

1 komentarai (-ų):

Kasia W. rašė...

love those colors!

http://mypointmystyle.blogspot.com/

2010 m. rugsėjo 19 d. 13:24
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB