2010 m. vasario 2 d., antradienis

Blogger in draft

Nežinau kiek iš Jūsų žino ar jau naudoja "Blogger in draft".  Pristatau. Dabatinės blogerio versijos atnaujinimas su daug naujų ir svarbiausia naudingų funkcijų.
Viena labiausiai patikusių funkcijų, yra tai, kad gali susikurti atskirus puslapius, t.y. kad gali įterpti tokius psl, kaip "Apie save", "Contact" ar ką kitą. Seniau, jei norėdavai tai padaryti, reikėdavo atskiro tinklaraščio ir po to jo adresą kopijuotis, arba visus kitus psl, talpintis savame serveryje. Nuo šiol nereikia.
Taip pat atnaujintas pranešimų rašymo ir redagavimo langas. Nuo šiol pranešimus, bus galima vertinti, ne tik "Patiko", "Nepatiko" ar kokia kita emocija, bet ir žvaigždutėmis. Nuo vienos iki penkių. Ir dar daaaaaug kitokių funkcijų, patobulinimų, kurių jau seniai reikejo. Smagumėlis!

Norint prisijungti prie naujosios draft sistemos, reikia nueiti adresu http://draft.blogger.com/ ir prisijungti tais pačiais duomenis, kokiais prisijungiate prie blogger.com. 

Prieš porą dienų baigiau kurti savo papuošalų puslapį adresu www.illusion.lt, kuriam būtent ir panaudojau naujasias Blogger in draft funkcijas. Ką manote? :) Funkcijų pasirinkimas tikrai stulbinantis, leidžiantis susikurti tinkalaraštį be įprastos šabloninės išvaizdos.

Some tips. Norint susikurti puslapius iš pagrindinio prietaisų skydelio reikia eiti į "Redaguoti pranešimus" ir po to šalia "Naujas pranešimas" "Redaguoti pranešimus" rasite "Redaguoti puslapius". Daugiau čia.
P.S. Neatsibodo tas begalinis "Oldet post" nesibaigiantis labirintas? Jei norite įsidėti puslapius, kaip kad dabar tai veikia mano tinklaraštyje pagrindiniame puslapyje - apsilankykite čia ir susikurkite;)

6 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

O, kaip faina, išbandžiau ;)
Tik nesupratau, kaip su tais "patiko, nepatiko" ir žvaigždutėm? Iš kur anuos paimti? :/ ;D

2010 m. vasario 3 d. 04:07
Illusion rašė...

Reikia eiti į "Išdėstymas" ir kur bus "Dienoraščio pranešimai" dešinej apačioj paspausk "Redaguoti" ir ten viska rasi ;)
Reakcijas gali pati susikurti, o žvaigždutes pasirinkti kad rodytų ;)

2010 m. vasario 3 d. 14:10
Ieva___________________________ rašė...

O dėkui ;)

2010 m. vasario 4 d. 00:17
Autorius rašė...

Turi puikų stiliaus supratimą ir dizainas yra t o b u l a s: )
Visada svajojau apie tiesiog baltą lapą. Tikrai skoningai padirbėta - gražu žiūrėti.

Nes taip atbaido tokie puslapiai kaip darbeliai.com :)

2010 m. vasario 12 d. 03:44
Illusion rašė...

Dėkui!
Aš irgi, visą laiką ieškojau paprasto balto šablono, bet galiausiai neradusi nieko tinkamo, pasidariau savo:))

Mano favoritas į anti-stiliaus svetainę yra www.jovi.lt
Paprasčiausiai jei siūlai žmonėms tai, kas tavo manymu yra stilinga ir gražu ir ką jie turi norėti dėvėti, pirma reikia pasirūpinti kaip atrodai pats.

P.S. Savo komentaru nieko ižeisti nenorėjau, nes kiekvieno žmogaus grožio supratimas būna skirtingas.

2010 m. vasario 23 d. 08:03
Autorius rašė...

Nėra už ką: ) labai teisingų minčių vis pažeri *duoda penkis*
Aš irgi norėjau balto lapo visada, bet gavosi kas gavosi, gal kada atrasiu daugiau laiko pasėdėti prie savo įvaizdžio:))

2010 m. vasario 23 d. 08:25
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB