2009 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Įspūdis

Na va, gryžau po nuostabios savaitės Graikijoje į gimtąją šalį. Pilka, šalta, lyja ir dar gripas siaučia:| Ak.. noriu atgal, kur saulutė nosį kutena :)
Prisiskraidžiau lig valei ir taip bekeliaudama ką pastebėjau. Oro uostai. Mažytė šalies dalis žmonėms, kuri reprezentuoja šalį. Kai kurie atskrenda ar tik išskrenda. O kai kuriems tai tik persėdimo stotelė.
Vilniaus departue ir duty free shops dar visai nieko. Oro uostas nėra didelis, bet viskas savo vietoj, gražu, miela. Po Vilniaus laukė 8 valandos Prahos oro uoste. Va čia tai oro uostas. 3 terminalai. Vienas terminalas kaip 10 Vilniaus oro uostų. Nuo parduotuvių gausos sukasi galva. Kavinės, barai, MC'donaldas... and so on. Bet, kas man patiko. Nors oro uostas milžiniškas bagažo tereikėjo laukti gal 5 minutes. Personalas visada besišypsantis. Pats oro uostas tvarkingas, nė šiukšlelės.
Ką norėjau pasakyti apie Vilniaus oro uostą. Išlipi iš lėktuvo ir eini laukti bagažo. 20 - 30 minučių minimum. Ir visada taip. Vienas tuoletas moterims ir vienas vyrams. Pastoviai ilgiausios eilės ir klausiami užsieniečių veidai - WTF, myžt noriu!?!?

Prahos oro uostas

1 komentarai (-ų):

Evelina rašė...

whtf myzt noriu :DDDDD

2009 m. gruodžio 3 d. 22:42
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB