2009 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Kai mokslai kankina

Nekenčiu semestro galo!
Mokykloje dar buvo pakenčiama, bet jau univere... Kai visi kaip pašėlę puola atsiskaitinėti visus darbus per savaitę, kai jiems atlikti turėjo gerus 3 mėnesius laiko. Aš irgi nuo jų neatsilieku. Paskutinę savaitę VISI (na daugmaž visi, ką vis iki paskutinės minutės atidėliojau) laboratoriniai likę.. Ir kursinis, kuris pats nenori pasirašyti.
Buvo čia kokį vakarą įkvėpimas atėjęs pasisvečiuoti, parašiau 6psl... dingo įkvėpimas, dingo ir tolimesnis rašymas. Atidavimo terminas jau gal 2 kartus prailgintas, o kursinis vis nė iš vietos. Atrodo, imsi-susiimsi ir per vakarą parašysi. Ir taip vis kitą dieną. Dar kartą buvau sugalvojusi bent ką nors kursiniui padaryti, tai kai pamačiau kiek reikia daryti, pasigailėjau, kodėl nepradėjau bent spalį.

Naktys nemiegotos, akys paraudusios, energijos nulis. Vat ką reiškia semestro galas. Ir kiekvieną kartą, semestro pradžioje pasižadi, kad jau šį kartą nieko neatsidėsi paskutinei minutei. Dream on. Visvien viskas lieka paskutinei minutei. Nors kaip mes sakom - kam mokintis visą semestrą, jei viską gali atlikti paskutinę savaitę.
Ir visų studentų tokia pat dalia.. ištverti pskutinę semestro ir sesijos savaitę ir vėl pusmeti ramu bus :) O jei nori pasimokyti, tai geriausias patarimas - išjunk kompiuterį, ar bent jau internetą. Na bent jau skype. Ir facebook'ą. Nes vis "neatidėliotinai" reikia su kuo nors pasišnekėti. Pasišnekėjimas užtrunka valandą ar porą. O jei dar nuklysti į kokį nors puslapį, tai ir užsikabliuosi. Po to susirašai su kursiokais, pasidalini mintimis, kad dar nepradėjau nk daryti Pasidaro ramiau, kad tu ne vienas dar nieko nepadarei ir nieko nesupranti ką daryti. Ir vėl toliau darai visus "neatidėliotinus" darbus apart mokymosi.
O dar pasakykit, kad būna kitaip? :)))

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Apmaudu, bet mokslai yra užknisantis dalykas (-:

2009 m. gruodžio 24 d. 14:26
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB