2012 m. vasario 24 d., penktadienis

NEW IN: H&M

Išpardavimus aš palyginčiau su kuitimusi second hand'ų parduotuvėse. Reikia nusiteikti, netingėti ir vis ieškoti.. kuistis ir kuistis kalnuose netvarkingai sukabintų rubų.. Na aišku nepamaišytų ir atsidurti prie tinkamos lentynos tinkamoje vietoje bei tinkamu laiku :)) Ir jei sugebi rasti TAI - apie ką svajojai naktim nemiegodama ir dar už baisiniai mažą kainą - you're lucky one. 

Atrodo savo SALE apsipirkimą baigiau, nusipirkau išsvajotus LEE džinsus, kailinę liemenę ir pačią nuostabiausią LBD su kuria figūra atrodo stulbinančiai. Bet moterys nebūtų moterys jei kiekvieną kartą būdamos arti parduotuvių į jas neužsuktų. Ir visai nesvarbu, kad joje buvai vakar ar užvakar ir mintinai žinai kur kiekvienas daiktas padėtas, kokio dydžio batų ar suknelių yra.  PATIKRINTI NEGALIMA ATIDĖLIOTI. 

Tai va, vejama tokios priklausomybės aš periodiškai vis aplankau visas parduotuves. Ir paskutinės dienos tikrai nenuvylė. Išleidau tik 8 eurus, bet nukoviau nuostabų sijoną ir super batus is H&M. Sijonas TIK 3 eurai. Jau dabar įsivaizduoju tokį derinuką - juodos sky high platformos, juodos pėdkelnės, sijonukas, juoda basic palaidinė ir juodas odinis švarkelis... Less is more. Pažadu nusifotografuoti ir pasirodyti. 

Na, o aukštakulniai.. už 5 eurus būtų nuodėmė jų nenusipirkti. Nesvarbu kad būsiu 13cm aukštesnės ir kaip čia aplinkiniai mėgsta sakyti "Dviejų metrų". Bet jie tokie wow!




Have a nice weekend! 
Eisiu pavydėti visiems, kas eis į "Gargarą" į James Zabiela koncertą...


3 komentarai (-ų):

Kotryna rašė...

Šaunūs pirkiniai ;)rorioi yedtart

2012 m. vasario 28 d. 01:27
Sandra rašė...

Sijonas! uch, puikus :))


Sandra
Kur mano raktai?

2012 m. kovo 13 d. 15:14
Everyone loves fashion rašė...

aukstakulniai nerealus :)

2012 m. gegužės 24 d. 10:42
 

©2009ILLUSION BLOG | by TNB